LA REGIDORA RIPOLLESA SÍLVIA ORRIOLS CONFIRMA QUE ES PRESENTARÀ A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE 2023 AMB EL PARTIT «ALIANÇA CATALANA»

Abans que clogui el juny i abans de la revetlla de Sant Joan de 2022, la regidora ripollesa Sílvia Orriols ha confirmat en un vídeo publicat a les xarxes socials que es presentarà a les Eleccions Municipals de 2023 sota les sigles d’Aliança Catalana, el partit nacionalista i independentista conservador català. Sílvia Orriols (AC) i […]

Abans que clogui el juny i abans de la revetlla de Sant Joan de 2022, la regidora ripollesa Sílvia Orriols ha confirmat en un vídeo publicat a les xarxes socials que es presentarà a les Eleccions Municipals de 2023 sota les sigles d’Aliança Catalana, el partit nacionalista i independentista conservador català.

Sílvia Orriols (AC) i membres del partit d’Aliança Catalana a Ripoll, anuncien que es presentaran a les eleccions municipals del 2023 amb llista formada íntegrament per ripollesos. Aquesta, ha estat confeccionada amb persones que comparteixen preocupacions i objectius, que estan cansats i enfadats amb l’actual ajuntament per com tracta els greus problemes en immigració, inseguretat i també a nivell social, cultural i econòmic.

Aquesta confirmació permetrà als ripollesos, segons Orriols (AC), tenir l’esperança que un nou cicle electoral es pot obrir amb il·lusió i determinació, però també amb la certesa que podria ser la darrera ocasió que resta per salvar Ripoll de la descatalanització, de la degradació i de la manca d’oportunitats que es pateixen.

Aquest tret inici de la campanya d’Aliança Catalana per Ripoll anunciant la seva candidatura a les eleccions municipals, posa en peu la necessitat de corregir les polítiques injustes i nefastes d’una administració municipal que ha menyspreat la vulnerabilitat dels nostres ciutadans i ha regalat el fruit del nostre esforç a qui professa i predica idees clarament antioccidentals.

En aquest sentit, Orriols (AC) s’ha compromès a acabar amb l’era de les ajudes gratuïtes i indefinides, però també a castigar durament l’incivisme, per erradicar la inseguretat, les ocupacions i el tràfic de drogues i òbviament per il·legalitzar l’associació islàmica que va permetre crides a l’islamisme terrorista des de dins de la mesquita de Ripoll.

AC premiarà l’emprenedoria i l’esforç de tots els ripollesos, per dotar d’oportunitats laborals el jovent ripollès i uns serveis d’atenció dignes a la gent gran ripollesa. En clau econòmica, a més, es revitalitzaran els sectors industrials i s’enfortira el sector ramader, es milloraran les comunicacions i s’activarà un turisme real i pròsper que beneficiï els establiments comercials ripollesos.

Com ha cloenda, Sílvia Orriols ha compartit que “Aliança Catalana ha nascut per salvar Ripoll. Perquè Ripoll torni a ser el bressol de Catalunya.”

22 de juny de 2022