Aliança Catalana presenta dues mocions: una per condemnar la difamació contra la regidora Sílvia Orriols i una altra per retirar el suport del Parlament a l’islamista Mohamed Said Badaoui

La regidora d’Aliança Catalana a Ripoll, la ripollesa Sílvia Orriols, demana que es condemni la difamació patida contra la seva persona i que, alhora, sigui retirat el suport parlamentari que ha rebut l’islamista Mohamed Said Badaoui per evitar la seva deportació

 

Aliança Catalana condemna l’acció totalitària patida el passat 12 d’octubre d’enguany per un grup d’individus, els quals van encolar les portes de l’Institut Abat Oliba, les vidrieres de la Seu Nacional d’Aliança Catalana i d’altres zones de Ripoll amb un cartell a on hi apareixia la imatge de la regidora ripollesa Sílvia Orriols greument insultada, en un evident atac anti-democràtic.

Per aquest motiu, aquests lamentables fets han estat denunciats a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Ripoll. I a tal efecte, Orriols (AC) demana respecte i solidaritat a tots els regidors ripollesos perquè aquests han estat escollits democràticament a les urnes i representen la ciutadania ripollesa, raó per la qual els representants públics han de poder representar políticament els seus votants i tenir dret de desenvolupar lliurement el seu programa electoral sense coaccions, amenaces ni intimidacions. No en va, la moció presentada pretén que la resta de regidors del consistori del bressol de Catalunya condemni aquesta acció difamatòria i intimidatòria contra la regidora d’Aliança Catalana Sílvia Orriols.

D’altra banda, el passat 19 d’octubre, la Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya feia costat al salafista Mohamed Said Badaoui, després d’haver estat detingut per la policia espanyola en compliment de l’ordre d’expulsió emesa amb anterioritat. En aquest sentit, Aliança Catalana exigeix la retirada del suport parlamentari que ha rebut aquest individu que reiteradament ha emès declaracions islamistes i actituds misògines.

Aliança Catalana constata que les institucions catalanes han de garantir els drets dels catalans, preservar les seves llibertats però també protegir la seva integritat física; perquè Catalunya es regeix per lleis civils i no pas per lleis religioses ni fonamentalistes que qüestionen els valors occidentals i perquè a casa nostra no hi volem discursos que fomentin la radicalització ni el fanatisme islàmics. Així mateix, Sílvia Orriols (AC) a la resta de regidors ripollesos l’aprovació de la moció presentada per retirar la declaració parlamentària de suport contra el fonamentalista Mohamed Said Badaoui.

 

Ripoll, 25 d’octubre de 2022