Aliança Catalana presenta els candidats per les eleccions nacionals catalanes del proper 12 de maig.

Sílvia Orriols serà la candidata d’Aliança Catalana per Girona; Lluís Areny per Barcelona; Aurora Fornos, per Tarragona i Ramon Abad, per Lleida. Ripoll. 21 d’abril de 2024. Després de superar amb escreix el nombre d’avals necessaris a les quatre circumscripcions per concórrer a les eleccions nacionals catalanes del pròxim 12 de maig, des d’Aliança Catalana […]

Sílvia Orriols serà la candidata d’Aliança Catalana per Girona; Lluís Areny per Barcelona; Aurora Fornos, per Tarragona i Ramon Abad, per Lleida.

Ripoll. 21 d’abril de 2024. Després de superar amb escreix el nombre d’avals necessaris a les quatre circumscripcions per concórrer a les eleccions nacionals catalanes del pròxim 12 de maig, des d’Aliança Catalana encarem aquest nou repte amb ferma determinació i entusiasme.

Els candidats que encapçalaran les llistes a les quatre demarcacions seran la batllessa de Ripoll, Sílvia Orriols, candidata a la Presidència de la Generalitat per Aliança Catalana, encapçalant la llista per Girona; Lluís Areny, cap de llista per Barcelona; Aurora Fornos, per Tarragona i Ramon Abad, per Lleida.

Girona

Sílvia Orriols, batllessa de Ripoll, presidenta d’Aliança Catalana, va néixer a Vic el 9 d’octubre de 1984. És Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Vic i des de l’any 2006 ha treballat com a administrativa en el sector privat. Anteriorment, va ser militant de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) i d’Estat Català. Durant quatre anys, va ocupar el càrrec de regidora a l’oposició a l’Ajuntament de Ripoll (2019-2023).

Barcelona

Lluís Areny, candidat d’Aliança Catalana per Barcelona, va néixer a la mateixa ciutat el 1979. És llicenciat en dret per ESADE i ha estat empresari en el sector de l’alimentació durant els darrers vint anys. Exmilitant de Junts per Catalunya.

Per acompanyar-lo a Barcelona, Lluís Areny comptarà amb Jordi Aragonès com a número dos, Oriol Gès com a número tres, Esther Baldajos com a número quatre i Imma Nadal com a número cinc.

Jordi Aragonès, maresmenc i número dos en la candidatura d’Aliança Catalana per Barcelona, va néixer a Pineda de Mar l’any 1993. Ha cursat el Grau d’Història a la Universitat de Barcelona, el Màster en Història Contemporània i Món Actual (UB) i el Màster en Formació del Professorat (UdG). Sempre s’ha dedicat al món de la docència, tant als instituts de secundària com a la universitat.

Actualment, Aragonès exerceix com a secretari d’Estudis i Programes d’Aliança Catalana. Ha coescrit el llibre “Després del Procés, què?” (Pagès Editors, 2019) juntament amb altres autors, i ha col·laborat en diversos mitjans digitals com ara l’E-notícies, El Matí Digital, Ab Origine Magazine, El Núvol, L’Unilateral i La Santa Espina.

Oriol Gès, número tres en la candidatura d’Aliança Catalana per Barcelona, és fill de Manresa i resideix a Vic des de fa set anys. És economista, col·legiat al Col·legi d’Economistes, graduat en Economia per la UAB. En l’actualitat, treballa al sector bancari i és secretari d’Organització i Finances d’Aliança Catalana. Independentista des que té ús de raó.

Esther Baldajos, número quatre en la candidatura d’Aliança Catalana per Barcelona, és activista i administrativa amb estudis de Dret. També ha treballat com a autònoma i funcionària de la Generalitat.

Imma Nadal, número cinc en la candidatura d’Aliança Catalana per Barcelona, és comptable i secretària de direcció. Parla anglès i francès. A més, és experta en Riscos Laborals i Grafòloga. Divorciada i mare de 3 fills. Entre les seves aficions es troba la lectura, l’escriptura i la natació.

Tarragona

Aurora Fornos, candidata d’Aliança Catalana per Tarragona, va néixer a Reus i va créixer a Maspujols, al Baix Camp. Amb una experiència professional de més de trenta anys com a advocada en pràctica privada especialitzada en Dret Civil i Administratiu, Fornos també exerceix com a tècnica d’Assessoria Jurídica de l’Àrea d’Hisenda de l’Ajuntament de Reus. A més, és membre de la Comissió de Dret Administratiu del Col·legi d’Advocats de Tarragona i professora col·laboradora a la UOC, impartint dret administratiu al Màster d’Advocacia. Aurora Fornos disposa d’un extens currículum acadèmic, inclòs nombrosos màsters i postgraus, a més de cursos, diplomes i certificats, principalment relacionats amb el dret públic i el dret privat.

Lleida

Ramon Abad, candidat d’Aliança Catalana per Lleida és nascut a Mollerussa, actualment resident a Alpicat. Ha residit en diverses localitats al llarg de la seva vida. Casat i pare de dues filles. Amb estudis universitaris i una àmplia experiència professional, amb diversos càrrecs en el sector financer. En l’actualitat està jubilat.

Des d’Aliança Catalana estem preparats i compromesos per a representar amb fermesa els interessos dels catalans al Parlament i redreçar la deriva actual de Catalunya, davant dels que promouen el seu empobriment, la immigració il·legal i la inseguretat als nostres carrers. Estem a punt per assumir aquesta responsabilitat i començar a treballar incansablement per una Catalunya lliure i pròspera i en la defensa fèrria de la nostra identitat.