3 anys després del 27 d’octubre de 2017, teixim una Aliança Catalana per fer i exercir la independència

El partit del centre independentista català es vol vertebrar territorialment

Durant el període de confinament, Sílvia Orriols, esdevenint regidora no adscrita a l’Ajuntament de Ripoll, va aprofitar l’avinentesa per obrir un període de reflexió. Aquesta pandèmia està suposant un punt d’inflexió en la manera com veiem el món i la necessitat que tenen les nacions de defensar les seves fronteres i els seus ciutadans.

Així mateix, la ripollesa Sílvia Orriols, com a catalana, mare de cinc fills i regidora de Ripoll, ha començat una crida nacional a tots els nacionalistes, independentistes, ciutadans de diferent signe polític, treballadors i empresaris per a conjurar-se plegats per salvar Catalunya.

El projecte polític s’anomena Aliança Catalana i té per objectiu teixir una aliança catalana enmarcada dins l’espai que va del centre fins la dreta independentista per aconseguir els següents objectius:

  1. Declarar unilateralment la independència i defensar-la fins expulsar definitivament l’Estat espanyol de Catalunya.
  2. Aconseguir el màxim nivell de vida per als catalans. I fer que la indústria torni a Catalunya.
  3. Promoure aquelles polítiques immigratòries que beneficiïn els catalans, no els estrangers. I establir una política de tolerància zero amb la inseguretat ciutadana, el radicalisme islàmic i el terrorisme.
  4. Defensar la igualtat davant la llei i els valors tradicionals d’Occident.

Junt a la ripollesa Sílvia Orriols, l’equip nacional d’Aliança Catalana ha començat a treballar per traslladar l’experiència municipal de Ripoll arreu de la Nació Catalana.

Aliança Catalana considera nociu i desproporcionat l’estat d’alarma i el conseqüent toc de queda durant 6 mesos. L’activitat econòmica no pot aturar-se 15, 30 o 60 dies i esperar que tot torni a ser igual. Milers d’empreses no poden fer front als lloguers, els venciments bancaris, a les quotes de la seguretat social, si ningú els compra res. Les PIMES i els autònoms catalans no aguantaran un segon tancament.

Per tot això, Aliança Catalana exigeix a la Generalitat facilitar totes les proves PCR que calguin i establir els protocols necessaris per contenir la pandèmia de la COVID-19 sense provocar un altre confinament.

Aliança Catalana

Ripoll, 27 d’octubre de 2020