Aliança Catalana condemna l’atac sofert per l’Ajuntament de Vic liderat per Anna Erra (JxCat) contra la llibertat d’expressió

El partit independentisme conservador liderat per Sílvia Orriols, regidora d’Aliança Catalana a Ripoll, ha estat vetat per exposar les seves idees polítiques en una parada a Vic

 

El 25 d’octubre de 2021 Aliança Catalana va rebre autorització escrita i signada per una secretaria tècnica de l’Ajuntament de Vic en la qual es concedia el permís sol·licitat per posar una parada informativa a la Plaça Major de la capital d’Osona.

Quan aquest matí, dissabte 13 de novembre, els afiliats i simpatitzants d’Aliança Catalana, encapçalats per la regidora ripollesa i presidenta d’AC Sílvia Orriols, es dirigien a la ubicació acordada, s’han vist sorpresos per una revocació del permís concedit, menys de 24h abans.

Després d’acordar amb la guardia urbana que no es muntaria la parada, com a senyal de protesta, els afiliats i simpatitzants d’Aliança Catalana han optat per fer acte de presència a la Plaça Major de Vic tot repartint díptics informatius.

Aliança Catalana emprendrà les mesures legals pertintents per evitar que aquest atac a la llibertat d’expressió no es torni a repetir. La democràcia liberal s’empetiteix quan el debat democràtic es veu amenaçat.

 

Aliança Catalana

Vic, 13 de de novembre de 2021