Aliança Catalana convoca els catalans al Fossar de les Moreres el 10S al vespre i celebra la Diada Nacional de Catalunya amb ofrenes a Barcelona i Ripoll.

Sílvia Orriols, regidora i promotora d’Aliança Catalana a Ripoll, encapçalarà l’acte de la formació al Fossar de les Moreres el 10 de setembre, en què juntament amb Jordi Aragonès hi faran parlaments. L’endemà faran ofrenes florals a Barcelona i Ripoll.   Aliança Catalana celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb diversos actes públics. El 10 […]

Sílvia Orriols, regidora i promotora d’Aliança Catalana a Ripoll, encapçalarà l’acte de la formació al Fossar de les Moreres el 10 de setembre, en què juntament amb Jordi Aragonès hi faran parlaments. L’endemà faran ofrenes florals a Barcelona i Ripoll.

 

Aliança Catalana celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb diversos actes públics. El 10 de setembre, vigília de la Diada, un autocar sortirà de Ripoll a les 17h de la tarda, des de Can Guetes, per anar a Barcelona, on es farà una concentració a les 19:30 la Plaça Comercial.

Més tard, a les 20h, els dirigents de la formació independentista, Sílvia Orriols i Jordi Aragonès, faran parlaments al Fossar de les Moreres en un acte multitudinari on exposaran la necessitat de defensar Catalunya i el català exercint la independència unilateral per aturar, també, la immigració il·legal i garantir la prosperitat econòmica dels catalans mitjançant la reindustrialització del país.

L’11 de setembre, els dirigents de la formació faran ofrenes florals a figures d’alta importància històrica per Catalunya, com Rafel de Casanova i el General Moragues. A Ripoll, Sílvia Orriols, promotora d’Aliança Catalana, farà una ofrena específica a Guifré el Pilós.

Per altra banda, durant tot el dia hi haurà una taula informativa d’Aliança Catalana al mateix Fossar per tal de fer arribar les propostes i idees de la formació als ciutadans de Barcelona. Aliança Catalana també donarà suport a la manifestació de Donec Perficiam, col·lectiu independentista format per ex-secretaris nacionals de l’ANC.

 

Aliança Catalana

 

Ripoll, divendres 10 de setembre de 2021