Comunicat d’Aliança Catalana: la política migratòria s’han de traçar des de la coherència, la responsabilitat i el seny

No podem permetre que temes tan transcendents com la immigració siguin utilitzats a conveniència per oportunistes que intenten desvirtuar el debat per mantenir-se aferrats a la poltrona autonòmica

 

Benvolguts catalans,

La política migratòria d’un país esdevé qüestió clau en l’àmbit nacional, perquè incideix de manera determinant en camps tan diversos com la seguretat, el treball, l’educació, la cultura, la llengua, l’ètica, els serveis socials, les infraestructures o la demografia. Aquesta qüestió ha de ser tractada amb profund rigor i seriositat. Les propostes sobre política migratòria s’han de traçar des de la coherència, la responsabilitat i el seny.

Frivolitzar políticament sobre un tema tan sensible per mirar de recuperar un terreny electoral en caiguda lliure, representa la pràctica habitual d’un espai polític que ha jugat sempre la carta de l’oportunisme més barroer, pervertint qüestions de màxim nivell social i cremant eines útils per al país.

Aliança Catalana treballarà de manera incansable per garantir la restitució de l’Estat Català i l’exercici del control fronterer.  Ho farem amb l’honestedat, compromís i visió clara que ens caracteritzen d’ençà el primer dia.

No podem permetre que temes tan transcendents com la immigració siguin utilitzats a conveniència per oportunistes que intenten desvirtuar el debat per mantenir-se aferrats a la poltrona autonòmica.

Som aquí per afrontar els reptes reals i construir un futur basat en la preservació de la nostra identitat i dels valors occidentals.

Salvem Catalunya!

 

Ripoll, 12 de gener de 2024