Roger Saborit (AC) tornarà a posar Manlleu al servei dels manlleuencs: hi hauran ajudes pels catalans i no s’empadronaran immigrants il·legals

En el marc de la inauguració del local d’Aliança Catalana a Manlleu, una quarantena d’assistents han acompanyat Roger Saborit (AC) com a candidat manlleuenc a l’alcaldia pel partit conservador i nacionalista català

La inauguració del local d’Aliança Catalana a Manlleu ha estat concorregut entre els manlleuencs, atès que 40 assistents han omplert el recinte ubicat al Passeig de Sant Joan, 1, de Manlleu,. La presidenta del partit nacionalista i conservador català, la regidora ripollesa Sílvia Orriols (AC), ha presentat Roger Saborit (AC) com l’alcaldable manlleuenc que posarà Manlleu al servei dels manlleuencs.

En aquest sentit, Saborit (AC) ha deixat clar que governant Aliança Catalana a Manlleu els avis podran treure diners del caixer sense por de ser assaltats, i que les noies podran anar pel carrer segures sense haver de dur a sobre un spray anti-violacions.

Per això, Orriols (AC) ha subratllat que Aliança Catalana als ajuntaments és garantia que hi hauran ajudes pels catalans i que no s’empadronaran immigrants il·legals als municipis de Catalunya.

La candidatura d’Aliança Catalana a Manlleu, encapçalada per l’alcaldable Roger Saborit (AC), junt amb la presidenta del partit nacionalista i conservador, la regidora ripollesa Sílvia Orriols (AC)

Tanmateix, malauradament, el dia de la inauguració ha comptat, d’una banda, amb l’atac violent de l’extrema esquerra que ha pretès empastifar els vidres del local enganxant cartells amb cola, però que han estat netejats a temps pels afiliats d’Aliança Catalana.

D’altra banda, el partit independentista i liberal-conservador català vol agrair als Mossos d’Esquadra per protegir amb furgons de la BRIMO els assistents front a la inseguretat que representen els sequaços totalitaris, bruts i incívics de l’extrema esquerra.

Manlleu, 12 de març de 2023