La ripollesa Sílvia Orriols (AC) guanya el judici pels atacs d’odi patits per l’extrema esquerra a Twitter

La regidora de l’ajuntament de Ripoll va denunciar un atac d’odi patit a la xarxa social Twitter i el Jutjat d’Instrucció de Ripoll ha emès sentència favorable a Orriols (AC)

La regidora al consistori de Ripoll i candidata a la batllia de Ripoll per Aliança Catalana, Sílvia Orriols, va declarar aquesta setmana als jutjats de Ripoll per una denúncia que va interposar l’any passat contra una piulada a Twitter d’un usuari proper a l’extrema esquerra CUP de Ripoll, de nom German Anton Soriano.

L’usuari en qüestió amenaçava de tornar a tocar la cara de la Sra. Orriols, després de que un grupuscle d’extrema esquerra fos condemnat per destrossar la parada d’Aliança Catalana al Fossar de les Moreres l’11 de setembre de 2021.

Així mateix, el Jutjat d’Instrucció número 1 de Ripoll, havent valorat que els Mossos identifiquessin l’autor de la piulada a través de la seva adreça IP, motiu pel qual se’l va citar per un delicte lleu d’amenaces, imposant-li una pena de multa de 45 dies amb una quota diària de 10€ i responsabilitat subsidiària d’1 dia de privació de llibertat per cada 2 quotes diàries impagades.

Recordem que des de la CUP de Ripoll va comentar durant el torn de precs i preguntes del públic del ple de dimarts passat que tenien constància que altres regidors de l’Ajuntament utilitzaven perfils anònims des dels quals ataquen o aplaudeixen l’actualitat municipal.

Per això, des d’AC aclareixen al Sr. Vilaseca que el Twittergate de Ripoll no és nou i abans de demanar explicacions a ningú hauria de començar per controlar els seus propis companys totalitaris de llista municipal, que promouen les amenaces contra els representants democràticament escollits per les urnes.

 

Ripoll, 11 de març de 2023