Sílvia Orriols (AC) garanteix que Girona no serà com Salt sumant Quim Oliva (Girona x Girona) amb Aliança Catalana

El partit municipalista gironí liderat per Quim Oliva (Girona x Girona) subscriu els eixos d’Aliança Catalana: independència, prou immigració i prosperitat pels catalans

En el marc d’una conferència de premsa duta a terme a la Casa de Cultura de Girona, l’advocat i ex-regidor gironí Quim Oliva (Girona x Girona) ha presentat la coalició amb el partit nacionalista i conservador català Aliança Catalana per esdevenir l’alternativa de govern processista de JxCat i ERC.

En aquest sentit, la presidenta d’Aliança Catalana i regidora ripollesa Sílvia Orriols (AC) ha assegurat que la formació independentista és la garantia perquè la candidatura gironina que encaçala Quim Oliva (Girona x Girona) asseguri que Girona tornarà a ser una ciutat segura, sense immigració il·legal i que destinarà els seus recursos en benefici dels gironins, i no dels estrangers.

Sílvia Orriols (AC) i Quim Oliva (GxG)

Així mateix, Orriols (AC) ha constatat que Aliança Catalana és garantia que Girona no acabi com Salt perquè la coalició amb Girona x Girona d’una banda auditarà el padró i n’impedirà l’empadronament de nous immigrants il·legals. A més, d’altra banda, fiscalitzarà i eliminarà les ajudes públiques per immigrants que generen l’efecte crida i eviten que els gironins se’n beneficïin.

Coalició electoral a Girona entre Aliança Catalana i Girona x Girona

Per tot això, Oliva (GxG) ha fet constar a tots els gironins que Girona es pot salvar d’esdevenir com Salt i que depèn de cada gironí impedir-ho, agraint també que Aliança Catalana ajudi a consolidar un equip municipal gironí i nacionalista i liberal-conservador català.

 

Girona, 1 de març de 2023