Aliança Catalana presentarà llistes a Sant Joan i a Campdevànol

El partit nacionalista català, liderat per la regidora ripollesa Sílvia Orriols, anuncia l’inici d’una ronda de contactes amb persones rellevants d’ambdós municipis del Ripollès amb l’objectiu de presentar les llistes electorals de cara a les properes eleccions municipals del mes de maig

 

Aliança Catalana considera que els problemes de la inseguretat i de la immigració no només afecten a Ripoll, sinó que ja s’estan extenent a la resta de municipis de la comarca com una taca d’oli. Per això, AC es presenta com la garantia perquè Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol es mantinguin lliures de les problemàtiques que afecten a la capital comarcal, Ripoll, i que cap dels partits actuals s’atreveix a solucionar com correspon.

Salvem Campdevànol
i Salvem Sant Joan seran els eslògans de campanya. Així mateix, AC fa una crida als vilatans perque se sumin al projecte local i nacional per construir l’alternativa nacionalista, a través del WhatsApp oficial d’AC, el 644.02.09.39, per qualsevol dubte, consulta o suggeriment.

Ripoll, 7 de febrer de 2023