Col·labora amb Aliança Catalana durant el Sant Jordi 2021

Aliança Catalana serem en 8 ubicacions del territori durant la Diada Nacional de Sant Jordi: Figueres, Girona, Manresa, Mataró, Reus, Ripoll, Tàrrega i Vic

 

Per tal d’homenatjar el patró nacional de Catalunya, Aliança Catalana organitzarà diverses parades on oferirà material i informació sobre el nostre projecte polític durant la Diada Nacional de Sant Jordi 2021.

Així mateix, Aliança Catalana serà presents en 8 ubicacions del territori:

  • Figueres (La Rambla)
  • Girona (La Copa)
  • Manresa (Passeig Pere III)
  • Mataró (Plaça de Santa Anna)
  • Reus (Plaça del Mercadal)
  • Ripoll (Carrer de Sant Jaume)
  • Tàrrega (Plaça del Carme)
  • Vic (Plaça Major)

Si vols col·laborar-hi, envieu un correu a info@aliancacatalana.cat per confirmar la vostra assistència.

Horari: totes les parades seran de 16-20:30h, excepte Tàrrega (09-13h) i Mataró (09:30h-13:30h).

Finalment, podem facilitar la declaració d’autoresponsabilitat per circular arreu del país malgrat l’epidèmia.

 

Comptem amb tu

Et convidem a que siguis un dels voluntaris que vingui a les parades d’Aliança i t’animem a que facis extensible aquesta invitació als teus amics i familiars. Aquesta serà una diada especial, car serà el nostre primer Sant Jordi i serà, també, una bona ocasió per començar a estendre el partit nacionalista fora de Ripoll. Catalunya es mor davant una accelerada pèrdua de parlants, identitat i fortalesa econòmica. La independència és ara el punt d’inflexió que necessita el país.

Per altra banda, també pots col·laborar econòmicament a través del següent enllaç (https://aliancacatalana.cat/collabora/ ), fent la teva aportació a través de la teva targeta de dèbit o de crèdit, a través de PayPal o amb transferència bancària al nostre compte de la Caixa d’Enginyers.

 

Vindiquem la nostra Història

Sovint, associem Sant Jordi amb la llegenda del cavaller que va salvar la princesa del dragó que atemoria el seu poble. Ara bé, sabem que Jordi va ser un dels primers sants de l’Església que va viure en temps de l’Emperador romà Dioclecià. El seu pare era un oficial de l’exèrcit que va ser assassinat per la seva Fe en Crist. Arran d’aquell fet, el seu fill i la seva esposa van fugir per evitar la persecució religiosa. Més tard, Sant Jordi s’enrolaria dins l’exèrcit imperial i ascendiria ràpidament. Malgrat tot, quan van tornar les persecucions contra els cristians, va decidir no renunciar a la seva Fe i, per aquella decisió, va morir martiritzat.

Tant el Sant Jordi de la llegenda com l’històric, ens ofereixen uns valors forts i inspiradors que ens seran ben útils per superar els anys complicats que hem d’assumir com a poble: La defensa dels nostres ideals, no callar davant qui ens vol censurar, el compromís amb la comunitat, la valentia i la protecció dels més febles. Tots aquests valors que va defensar Sant Jordi, Aliança els assumeix com a propis i els vol transportar a la política catalana. Per tot això, t’animem a venir a les nostres carpes, per defensar una Catalunya independent, rica, pròspera i segura.

 

Comitè de Govern d’Aliança Catalana
22 d’abril de 2021